Kontakta mig!

Aktuella

Musikprojekt

Inom Ditte Music Group släpper jag, Ditte, musik både i samarbete med artister och i egna musikprojekt. Här kan du läsa mer om aktuella projekt och mitt specialdesignade Singel Koncept!

Nostalgipop på svenska!

Jag hade aldrig haft en tanke om att bli artist själv! Men efter en livsförändring längtade hjärtat ut ur komfortzonen och mitt eget artistprojekt FRIID föddes! Låttexterna, inspirerade utifrån mitt liv, berättar igenkännande storys med en både vemodig, hoppfull och nostalgisk touch förpackade i ett svängigt sound mellan nutid och the 80s. Med på kuppen kom podden FRIID – En debutartists bekännelser liksom en för projektet dedikerad närvaro i sociala medier där jag postar och pratar om allt från prestationsångest till livsbalans och ögonblick av lycka!

Följ FRIID online!

Gillar du FRIIDs musik? Häng gärna med på FRIIDs egna kanaler i sociala medier. Nyfiken på mer om projektet FRIID? Surfa till friid.se!

Melytone är mitt eget musikprojekt där jag gör och kommer göra musik inom alla möjliga stilar! Från synthwave, modern pop och amerikansk influerad country till fokmusik och förstås 80s rock! Projektet är både ”for fun” och med sikte på sync-samarbeten där jag ibland är artist själv och ibland samarbetar med andra. Här kan du höra några första singlar, blir du nyfiken på att hänga med i och höra kommande musik följ Melytone på Spotify!

Följ på Spotify!

Följ gärna Melytone på Spotify och i sociala medier!

Singel Koncept

Singel Konceptet är ett specialdesignat singelsläpp jag utformat för artister som vill få hjälp med allt från matchad musik till varumärke och release!